Träning med Ester och lite blandat

ölj

vi tränar fritt följ och äntligen börjar det fungera. Ester tycker ibland att det är superroligt och jag vill ha den attityden, skoj ihop! Det är det viktigaste för mig. Bilderna är tagna av Anna Wass.
Alice och jag tränar oxå lydnad hon börjar bli så duktig den lilla!! Iallafall när hon vill hm..
Kameran ar inte uppe när vi tränade.
nu har kursverksamheten rullat igång. Jag har kurser för Fritt följ på egen hobbybasis nu. Företaget är nedlagt och jag är arbetsökande så om ni har några tips så kom till mig med dem

Imorgon börjar valpkurs alltid roligt med valpar, få följa dem en liten bit på vägen. På kurserna jobbar vi främst med skapande av en god relation. Den måste man bygga på under hela hundens liv så det är bra att få en god start.
Vi tränar på att leka, att vara lugna och ha skoj.All träning är byggd på uppskattning av valpen och vi jobbar med positiv inlärning.
Att först bygga en god relation genom att vara den lugna, trygga, förutseende ägaren valpen har rätt till, sedan lägga till samarbete, göra saker ihop och sedan en liten del av bestämmande. Lugnt men bestämt utan fysiska korrigeringar.
Rallylydnaden på måndagar har redan haft tre träffar. De jobbar på så bra och det är roligt att både tävlingsekipage och unghundar kan vara med på samma villkor. Snacka om teambildning! Koppelträning och belöningsträning.

Så har vi drop in kurserna på tisdagar där alla är välkomna och jobba utifrån sina önskemål.

RSS 2.0