Flytthjälp? Kursstart av valp fortsättning.

Igår startade valp fortsättning och det var stor skillnad på valparna från valp 1, oj vad fort det går de växer så de knakar tror jag.
Jessica med sin schäfer Arras nu sex månader har blivit enstor kille som gärna tar för sig, helt underbar alltså. Likaså Stinas och Peters Mojo, pinschern han ser ut som en stor kille nu lika pigg och intiativrik som tidigare. Tage den urgullige dvärgscshnautzern fick träffa sin tjej Gudrun igen men Gudrun har blivit tre gånger så stor, det är inte konstigt eftersom hon är en blandning av amstaff, mastiff, boxer och  pappa som är G.D men lika förtjusta i varann är de än. Sally, kelpin med sin matte Gudrun skötte sig också jättebra, Sally älskar människor men är inte lika betagen i andra hundar men hon har utvecklats ordentligt under valpkursen . Nu ska vi ta tag i momentinlärning eftersom hon nu är mer miljötränad. Vi kommer vara elva stycken så kursen är delad på måndagar och torsdagar så vi ska hinna med alla och kunna jobba individuellt. Det ska bli så roligt  och en stor förmån att få följa valparna in i sn ungdomsperiod.
Tyvärr låg kameran i min ryggsäck.....

Hemma är det en enda röra, fullt med flyttkartonger och saker överallt och en Ester överallt. Hon lägger sig i kartongerna och här i en stor väska.



medan Alice tar det lugnt och tuggar ben



Kommentarer
Postat av: kicki fohlin-svensson

Haha, så rolig Ester är! Hon vill nog se till att matte inte glömmer att ta med henne vid flytten..

KRAM Kicki

2009-04-28 @ 15:17:26
URL: http://kickifohlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0