Rallylydnad, personspår och länge sedan sist

Ibland går dagarna väldigt fort, har ni märkt det? Det känns som om mitt sista inlägg var skrivet igår men det är ju nästan en hel vecka sedan.
Det har hänt mycket och jag kommer med mer detaljer snart. Framtiden ser ljus ut men det kommer blir förändringar. Nu är ju inte förändringar enbart dåliga utan det kan komma mycket positivt och utvecklande utifrån det.
Iallafall så kommer kurserna fortsätta!
I måndags spårade vi på fält med valp fortsättning och som vanligt låg kameran hemma. Java g.d hade lite problem men löste dem på slutet och använde sin nos i spårkärnan.
Sally kelpin kom på vad man kn använda sin nos till när man tar det lite lugnare och hon gick fint i mattes spår och hittade en burk i slutet som var full med gotter, härligt tyckte Sally och gott!
Golden killen Ceasar hade inte spårat tidigare men vilken spårhund! Han ska få spåra mer med hjälp av matte Chatarina och hennes döttrar. semestern har kommit och grupperna är lite decimerade men Arras , schäfern med matte Jessica var också ute och spårade. De har kommit lite längre och lade ett apellspår.

I går var det rally i den lilla gruppen, ibland är det skönt att man är få eller hur?

Hemma är det annorlunda för båda tjejerna löper! Esters första löp rinner på som om inget hänt och Alice har kommit igång ordentligt också nu. Alice har ont i sin framtass och får bara gå koppelpromenader, hoppas att det går över fort.
Idag ska vi till Kisa och träna med Helen och b.c Spice, det ska bli kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0