Änglar, visst finns de?



Här har vår Curry (som är en ängel nu) tagit emot Alice med öppna tassar. Från att ha varit lite avvaktande mot vissa hundar så tyckte han att Alice var helt ok och gärna fick bo hos oss.




Curry gick inte upp i andra möbler än sin fåtölj. ibland kom han upp i vår säng också men det var bara mysigt och han började med det efter en operation då matte inte ville ligga på golvet hos honom, så vems fel var det?


Jag satt och tittade på bilder , det är konstigt men visst har vi våra hundar med oss, även de som inte finns längre?!
En del hundar lär oss mer än andra och Curry var verkligen min läromästare i både tävlingslydnad och hundar som gör utfall. Han fick en autoimmun sjukdom som gjorde att nervöverföringen inte fungerade med bl.a smärta som följd. Jag saknar honom fortfarande otroligt mycket.

Men nu över till nutiden igen.

Kurserna är i full gång och det är roligt med alla fina hundar och dess familjer.
Vi kommer ha "familjedagkurser" där hela familjen är välkommen och arbeta med nosövningar, trick och mycket annat.
Så titta under kurssidan här framöver.
Rallylydnaden är i full gång och kommer fortsätta i november dock inte på lördagar utan på söndagar.
Valpkurser i oktober och fortlöpande starter precis som hund i vardagen, spårkurser och andra kurser. Saknar ni någon kurs så hör av er!
Snart så är vi flera instruktörer som kan jobba ihop med er. Git blir klar i oktober och ev. kommer ytterligare en instruktör här så småningom.

Alice har efter löpet kommit igång igen och Ester är på god väg. Det är inte lätt för en ung tik att förstå allt som händer i kroppen under och efter löp.

Ni är välkomna att höra av er om  kurser, glöm inte helgkursen 30 oktober - 1 november med specialsöket för Johan Gullberg och Ann Len Olofsson från Gävleborgshundtjänst. Gå gärna in på deras hemsida www.gk9.se.
Det är en toppenaktivering för alla hundar!

Kommentarer
Postat av: Anna med flock

Vilka fina bilder på goa Curry, fast jag inte hann känna honom så länge så får jag fortfarande en klump i halden av att se honom. Förtår att du saknar honom, visst sätter dom stora spår hos en de små liven.



Tim hälsar att han ser fram emot specialsöket :)

2009-09-12 @ 07:08:49
URL: http://timsevimse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0