Sökövningar




Här är delar av ett härligt gäng som går sök för aktivering På bilderna finns Jonas med sin schäfer Bamse, Frida med sin pinscher Ronja. De andra bilderna blev suddiga så nya kommer. Det är Margareta och lagotton Bello, Git med sin Åke och så Sabine som hjälper till. vi tränar enligt Järveruds sökmetod och det går så bra. Det syns på hundarna att de gillar övningarna och vi figuranter får mycket motion också bra.

För övrigt så rullar det på nästa måndag avslutas hund i vardagen forts. igår jobbade vi med balansövningar på stenar, gå runt träd och så fick hundarna springa ut och leta efter leksaker. Uppletande i nybörjar klass. Det var så roligt för alla hundarna gick ut så bra, de flesta kom tillbaka också men et fanns hundar som gärna ville äga föremålet så då gick vi igenom hur man jobbar med det också.

Sedan börjar nästa kurs den 3 maj men den är full. Håll utkik för den kommer igen i sommar.

På kurserna tycker jag att vi ska jobba med nosövningar, balans och lydnad. För egentligen så får man ju ofta en bra allmänlydnad när hundens behov är tillfredställda, eller hur?!

Ikväll är det näst sista gången på valp fortsättning, vi ska vara i skogen, det blir härligt för skogen just nu är ju underbar. Man får bara tänka på de vildlevande djuren och att det är deras barnkammartid nu. Så även nu blir det balansövningar och mycket nosarbete. Sista tillfället är på vanliga stället.

Sedan kommer  tisdagar vara ledig fram till 25 maj då vi kör igång en ny omgång med drop in kurs.

Rallylydnadsgänget jobbar på så bra, de kommer trots blåst och "aprilväder" det är bra. De har paus nu på lördag för då är det äntligen dags för spårkursen som blivit framflyttad tidigare.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0