Härliga valpar på kurs och mina egna snömonster






Här vill Ester leka med sina kompisar Åke och Gudrun


Här kommer ne radda med härliga valpbilder och deras duktiga och glada hussar och mattar. Det var tre goa bearded collies på kursen så ni förstår att vi hade skoj tillsammans med jack russel Tilly, chihuahuan Nellie. Beardisarna heter Ellie, Nicke och Clara.




Här är det full fart på tomten, leka tillsammans det är toppen.







Alice träffar brorsan primo hemma hos Tessan.






Hemma i soffan Ester har tråkigt, syns det?




Så här ser Alice ut efter en rejäl promenad och lekstund.




Kurserna rulla rpå med alla duktiga ekipage, det är kul att de hur golden killen Jouli går framåt, Nelson, softis, Esla jaktlabbe, Mojo, pinscher och Sigge bedlington terrier jobbar på bra. Det är så skönt att kunna variera sig så vi kan vara både ute och inne. Igår jobbade vi med bli kvar övningar, att göra föraren så intressant att hundarna väljer att följa och så inkallning förstås, gick kanobra!
Tisdagsgruppen med labbarna Jack och Guiness, cockern Hjalle, Tessie spansk vattenhund och så King förstås chihuahua . Det är ett härligt gäng som verkligen vill jobba med sina hundar och vi har så roligt på fikastunden där hund är ämnet i olika frågeställningar.

På lördag är det dags för valp fortsättning vi var på sta´n sist och det var lite jobbigt för en del medan andra hundar tyckte det var en piece of cake. Nu på lördag ska vi jobba vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0